VIDEO Interesele imobiliare din spatele anchetei Recorder din Sinaia. Dan Radu Rușanu trage sforile

Vlad Oprea și Radu Rușanu
Vlad Oprea și Radu Rușanu / colaj psnews

Primarul din Sinaia dezvăluie culisele anchetei Recorder. Dan Radu Rușanu i-ar fi cerut edilului să aprobe un PUZ pentru două hoteluri gigantice lângă gondola Sinaia, care ar fi paralizat traficul orașului, în schimbul tăcerii.

În urma anchetei Recorder –  „Cartelul din Carpați” ies mai multe detalii la iveală despre lupta clanurilor mafiote cu interese imobiliare uriașe din Sinaia. În cadrul emisiunii „Culisele Statului Paralel”, moderată de Anca Alexandrescu, primarul din Sinaia aduce mai multe dovezi incontestabile despre păpușarii din spatele investigației Recorder.

Edilul pune pe masă dovada că ancheta este un material de campanie, finanțat de fostul președinte ASF, Dan Radu Rușanu

Vlad Oprea dezvăluie o serie de conversații dintre Aurora Arieșean – candidata PSD la primăria Sinaia, cunoscută și ca fostă colaboratoare a Securității și Dan Radu Rușanu, fost președinte ASF. Din aceste conversații, primarul din Sinaia sugerează că Rușanu orchestrează o vastă campanie de dezinformare, folosind platforme precum Recorder. Mai mult, se demonstrează că adversarii săi politici de la PSD și AUR sunt marionetele manipulate de fostul președinte ASF.

Redăm mai jos conversația dintre Aurora Arieșan și Dan Radu Ruşanu prezentată de Vlad Oprea, în cadrul emisiunii „Față în față”.

Aurora Arieșan: „Cum scăpăm de ăsta? Crede că câștigă, nu mai pot cu el.”

Dan Radu Ruşanu: „Mult a fost, puțin a rămas. Să vedem ce apare în Corupția ucide.”

AA: „Pot să fac ceva să meargă mai repede?”

DRR: „Vorbește cu Miloș, el ține legătura cu ei.”

AA: „OK, dar să vină, să îl ia DNA-ul mai repede.”

AA: „Dar Recorder cum se mișcă? Că mă gândesc că după ei vine valul.”

DRR: „Călin ține legătura cu ei, nu mai știu, oricum prea curând nu cred că vin.”

AA: „Sper că nu sunt probleme. Știam că aștia sunt total cu noi, doar ne-am onorat față de ei. Doar nu o dau acum la întors.”

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: