Skip to content
Politică

Interimar cu experiență în fruntea Tarom. Pe cine a preferat Tudose la manșă

www.tripsta.ro

Alexandru Florin Susanu, unul dintre directorii Tarom cu experiență în companie a fost desemnat drept director interimar cu mandat de o lună.

Mandatul lui Susanu a fost aprobat în cadrul Consiliului de Administarție al Tarom, după ce fostul director Eugen Davidoiu și-a prezentat demisia la auzul veștii că operatorul aerian va face obiectul unei verificări a Corpului de Control al Primului Ministru.

Susanu va deține, cel puțin pentru o lună, trei poziții cheie în cadrul companiei: cea de director general interimar, accountable manager și responabilitatea de post holder flight operations, informează news.ro.

Nu este prima dată când Florin Susanu este varianta de rezervă la vârful companiei. În martie 2016, după demiterea fostului director general, Christian Heinzmann, Susanu a fost numit în funcţia de director general adjunct interimar. Susanu a fost mult timp director de operaţiuni de zbor şi pilot instructor.

Luni, 21 august, premierul Mihai Tudose a anunțat că acțiunea de control la Tarom va continua, chiar și după demisia lui Davidoiu. Pierderile înregistrate de comapnie în primul semestru al acestui an se ridică la 100 milioane lei.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *