Skip to content
Energie Știri

Interimara Corina Popescu a devenit director general al Electrica. Câți ani prevede mandatul

evz.ro

Consiliul de Administraţie al Electrica a anunţat, vineri, că a desemnat-o pe Corina Popescu, fost şef al Transelectrica şi fost secretar de stat în Ministerul Energiei, în funcţia de director general al companiei, începând cu data de 1 februarie 2019.

Corina Popescu, cea care în noiembrie anul trecut a fost numită în funcţia de director general interimar al Electrica, a devenit CEO al grupului pe un mandat de patru ani, care va începe de la 1 februarie 2019, potrivit companiei.

Simt că am o mare responsabilitate, având în vedere faptul că piaţa de energie din România trece printr-o perioadă de transformare profundă, iar pentru grupul Electrica este esenţial să răspundă rapid noilor provocări”, spune Corina Popescu, CEO al emitentului de 3,4 miliarde de lei capitalizare, citată de zf.ro.

Corina Popescu este un executiv de top cu experienţă în domeniul energiei electrice şi al gazelor naturale. ”Numită la data de 1 iunie 2018 pe poziţia de director general al Societăţii de Distribuţie a Energiei Electrice Muntenia Nord, parte a Grupului Electrica, Corina Popescu a preluat din data de 1 noiembrie 2018 şi funcţia de director general provizoriu al Electrica SA”, se arată în comunicat.

Absolventă a Facultăţii de Energetică din cadrul Universităţii Politehnica Bucureşti, specializarea Electroenergetică, Corina Popescu şi-a început cariera profesională în cadrul Sucursalei de Distribuţie şi Furnizare a Energiei Electrice Bucureşti.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *