Interlopul Florin Duduianu a fost arestat in SUA

Sursă foto: Poliția Română
Sursă foto: Poliția Română

Interlopul Florin Duduianu a fost arestat în Statele Unite ale Americii. El era căutat de autoritățile române pentru săvârșirea infracțiunilor de șantaj, tâlhărie si tâlhărie calificată.

„La data de 8 august 2023, Poliția Română a fost informată, prin Centrul de Cooperare Polițienească Internațională, cu privire la faptul că, în prezent, un bărbat, de 38 de ani, din București, este arestat în Los Angeles – Statele Unite ale Americii. Împotriva acestuia a fost emis, în anul 2020, de Judecătoria Sectorului 1 București, un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile, pentru săvârșirea infracțiunilor de șantaj, tâlhărie si tâlhărie calificată”, anunță Poliția Română.

El este vizat într-un dosar în care viztime erau cântăreţi de manele.

„În perioada octombrie 2017 – iulie 2020, inculpaţii, cunoscuţi în spaţiul social având ca preocupare săvârşirea de fapte cu violenţă, profitând de reputaţia conferită de apartenenţa la o anumită familie, prin violenţe şi ameninţare cu acte de violenţă, au constrâns persoanele vătămate, care îşi desfăşoară activitatea în domeniul muzical, să le remită sume importante de bani, imediat sau în viitor şi să participe în mod gratuit la anumite evenimente viitoare”, anunţau, în 2020, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 într-un comunicat dat publicităţii luni.

Dosarul a fost înscris pe rolul Judecătoriei Sectorului 1 al Capitalei, iar printre inculpaţi se numără Florin Duduianu şi Ştefan Duduianu.

Florin Duduianu a devenit celebru după ce s-a întâlnit într-o biserica, la miezul nopții, cu șeful Poliției Române, Liviu Vasilescu și cu șeful Poliției Capitalei, Bogdan Berechet pentru a organiza funeraliile interlopului Emi Pian.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL