Skip to content
Sport

Internauții au „lovit” din nou! Cele mai tari meme-uri după „remontada” reușită de Real Madrid cu Manchester City

twitter

Real Madrid a reușit să câștige dramatic semifinala Champions League disputată împotriva lui Manchester City, scor 3-1 (6-5 la general).

Returul a fost la fel de spectaculos ca meciul tur, disputat pe Etihad, când „cetățenii” s-au impus cu 4-3. Revenirea fantastică a celor de la Real Madrid, care au marcat două goluri în mai puțin de două minute pe final, le-a dat ocazia perfectă internauților de a-și arăta din nou creativitatea.

Internauții au „lovit” din nou! Cele mai tari meme-uri după „remontada” reușită de Real Madrid cu Manchester City

Așa cum s-a întâmplat și în tur, pe internet au apărut o mulțime de meme-uri legate de desfășurarea partidei. De data aceasta, subiectele principale au fost capacitatea lui Real Madrid de a nu se da bătută în UCL și disperarea lui Pep Guardiola (51 de ani), dezamăgit din nou de elevii săi.

Internauții s-au luat la întrecere și au creat o mulțime de meme-uri și după meciul de pe Etihad, care le-a oferit suficient „material” pentru glume.

Penalty-ul marcat de Karim Benzema (34 de ani) cu „scăriță” a fost faza care le-a stârnit cel mai mult imaginația microbiștilor. Iată câteva dintre meme-urile apărute la scurt timp după fluierul final:

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *