Skip to content
Societate

Intervenţii ale ISU Bucureşti-Ilfov, pentru îndepărtarea efectelor furtunii din Capitală. 29 de copaci au căzut

Furtuna de sâmbătă după-amiaza a provocat pagube în mai multe zone Bucureştiului, echipaje de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă intervenind pe zece străzi pentru a îndepărta copaci, stâlpi sau elemente de construcţii dislocate de vântul puternic. În total, până la ora transmiterii acestei ştiri în zona Capitalei sunt 29 de copaci căzuţi şi 19 autovehicule avariate, anunța news.ro

Pe strada Apeductului a fost nevoie de intervenţia ISU pentru îndepărtarea unor elemente de construcţie care se desprinseseră şi exista pericolul să cadă.

Pe străzile Cernişoara, Şoseaua Alexandriei,  copaci au căzut pe carosabil, în timp ce pe strada Chilia Veche şi pe strada Romaniţei doi pomi au căzut pe autoturisme. Pe strada Batiştei, pompierii au intervenit pentru îndepărarea unui erbore care stă să cadă.

Totodată, pe strada Drumul Osiei un stâlp a căzut la pământ, iar pe strada Bârgarilor s-a produs un scurtciruit la un stâlp de iluminat.

Vântul puternic a desprins parţial un acoperiş al unui imobil de pe strada Intrarea Filmului , în timp ce pe strada Humuleşti demisolul unei locuinţe a fosta inundat.

În total, până la ora transmiterii acestei ştiri în zona Capitalei sunt 29 de copaci căzuţi şi 19 autovehicule avariate, anunţă ISU.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *