Skip to content
Societate

Intervenţii ale salvamontiştilor din Buşteni şi Prahova

Facebook Salvamont România

Salvamont Buşteni anunţă două intervenţii, astăzi, o femeie de 72 de ani din Constanţa a suferit un traumatism de genunchi după ce a căzut pe zapadă, în zona Sfinxului şi două tinere neechipate corespunzător, care au rămas blocate în zăpadă şi au facut un atac de panică. Salvatorii spun că în cursul zilei de astăzi să mai fie şi alte accidente, pentru că majoritatea potecilor turistice sunt pline de turisti neantrenati si neechipati pentru sezonul alb.

Salvamontul din Buşteni şi Prahova anunţă două intervenţii, până la această oră, notează news.ro.

Prima s-a petrecut în zona Sfinx-ului, unde o femeie de 72 de ani din Constanţa a suferit un traumatism de genunchi după ce a căzut pe zăpadă. Aceasta a primit îngrijirile necesare la faţa locului şi a fost apoi coborată de pe munte.

A doua intervenţie este încă în desfăşurare, pe V.Rea din Bucsoiu.

Potrivit salvamontişrilor, două tinere neechipate corespunzător au rămas blocate in zăpadă şi au facut un atac de panică. Salvatorii sunt acum în drum spre ele.

Din păcate este posibil ca în cursul zilei de astăzi să mai fie şi alte accidente, pentru că majoritatea potecilor turistice sunt pline de turisti neantrenati si neechipati pentru sezonul alb. In munti, iarna nu s-a încheiat!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *