Skip to content
Republica Moldova

INTERVIU Alegeri prezidențiale în R. Moldova. Cântăreața Stela Botan: Tinerii ar putea fi cei care să influențeze rezultatul

stela botan/facebook

Stela Botan, artista originară din R. Moldova, într-un scurt interviu pentru PS News, a transmis un mesaj fanilor și concetățenilor săi înainte de turul 2 al alegerilor prezidențiale de peste Prut. Artista este de părere că tinerii sunt cei care ar influenta mult rezultatul alegerilor în direcția dorită de ei și spune că va merge duminică la vot, îndemnându-i și pe fani să facă același lucru . „Nu uitați că puterea de care dispuneți este mult mai mare decât vă puteți imagina”, transmite artista pentru PS News.

PS News: În câteva zile, RM alege viitorul președinte și, implicit, drumul țării. Considerați că este important să votați? Credeți că, dacă ar ieși în număr mai mare la vot, tinerii ar putea fi cei care să influențeze rezultatul în sensul dorit de ei?

Stela Botan: Este crucial ca fiecare cetățean să își exercite rolul și să voteze conștient. Orice om care votează influențează rezultatul, fie el tânăr sau bătrân, așadar răspunsul este Da. Tinerii ar influența mult rezultatul în direcția dorită de ei.

PS News: Ce așteptați de la viitorul președinte?

Stela Botan: Am învățat să nu am așteptări de la ceilalți, dar sigur o speranță există, și anume aceea ca viitorul președinte să fie unul absorbit de necesitățile oamenilor, și nu de cele personale. Să aibă voință în această direcție și putere de a și-o implementa.

PS News: Veți vota în turul 2?

Stela Botan: Cu siguranță!

PS News: Un mesaj pentru fani și concetățeni cu privire la vot.

Stela Botan: Urez tuturor forță, luciditate și hotărâre. Nu uitați că puterea de care dispuneți este mult mai mare decât vă puteți imagina. Intenția creează realitatea, așa că nu ne rămâne decât să acționam, fiecare în parte!

Stela Botan a participat în 2014 la X Factor Romania și a impresionat juriul cu timbrul ei, iar în acelasi an a participat la Selecția Natională Eurovision Republica Moldova, cu piesa “Save me”. După celebrul concurs, Stela a lansat o piesă în colaborare cu Kapushon, iar în 2015 colaborează cu trupa Paralela 47, alături de care a susținut numeroase concerte. In urma cu 4 ani, Stela a lansat piesa “Cerul e limita”, aceasta fiind prima colaborare cu un studio de producție din Romania – DeMoga Music.

Maia Sandu, tot mai aproape de președinția R. Moldova

Reamintim că, în data de 1 noiembrie, în Republica Moldova s-au desfășurat alegeri prezidențiale. În cursa electorală s-au înscris șase candidați și două candidate: Maia Sandu (PAS), Igor Dodon (independent, susținut de PSRM), Andrei Năstase (Platforma DA), Renato Usatîi (Partidul Nostru), Violeta Ivanov (Partidul „ȘOR”), Octavian Țîcu (PUN), Dorin Chirtoacă (Blocul UNIREA), Tudor Deliu (PLDM).

După procesarea tuturor proceselor-verbale, Maia Sandu rămâne candidata cu cele mai mult voturi acumulate. Pe locul doi se clasează Igor Dodon, iar pe poziția a treia – Renato Usatîi. Conform rezultatelor obținute, Maia Sandu și Igor Dodon se vor duela în turul II al alegerilor prezidențiale ce va avea loc duminică, 15 noiembrie.

Amintim și că liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi a îndemnat alegătorii să voteze contra lui Igor Dodon în cadrul turului II al alegerilor prezidențiale din 15 noiembrie. Anunțul a fost făcut în cadrul unui briefing de presă.

Nu pot să permit ca un „kuliok” să conducă încă patru ani cu Republica Moldova”, a spus politicianul, citat de deschide.md. Potrivit lui Usatîi, deși el nu este un susținător fidel al Maiei Sandu, acesta nu a auzit nimic despre implicarea liderului PAS în anumite scheme ilegale. „Înțeleg că suntem oameni diferiți cu Maia Sandu. Avem metode diferite, dar un scop”, a declarat el.

DETALII AICI: R. Moldova: Renato Usatîi își cheamă alegătorii să voteze împotriva lui Dodon pe 15 noiembrie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *