Skip to content
Puterea Știrilor Video

Intră Adina Alberts în politică? Ce spune medicul chirurg despre o candidatură la Primăria Sectorului 1

PS News
" "

Invitată în studioul Puterea Știrilor, medicul chirurg Adina Alberts a vorbit despre sondajul în care este cotată cu 35% la capitolul încredere în rândul populației din Sectorul 1. Întrebată dacă intenționează să candideze la viitoarele alegeri locale, Adina Alberts a evitat un răspuns clar, susținând că „încă nu a luat o decizie”.

„Vreau să vă spun că mă mândresc cu acest lucru. Sunt foarte bucuroasă că lumea are încredere în mine. De altfel, pe perioada pandemiei nu am avut stare. Cred că am fost singura persoană care nu am stat o zi acasă, fiindu-mi și foarte simplu să mă protejez. Eu nu am avut nevoie să învăț nici cum să îmi pun masca, nici cum să îmi pun măștile. E ceva firesc pentru un chirurg.

Am considerat că e nevoie de mine și m-am implicat la maxim. Mi-am pus inclusiv clinica la dispoziția oficialităților, să o preia și să aibă voie să facă ce vor în clinica mea. Și pe mine, personal, m-am pus la dispoziția autorităților. Nicio autoritate nu m-a preluat nici pe mine, nici pe clinica mea, dar cu toate astea nu am putut să stau acasă și am inițiat o asociație care îmi poartă numele. Am mai multe persoane care mi-au rămas în grijă și cred că de aici a venit încrederea în mine.

V-aș da un răspuns tranșant, dacă l-aș avea (n.r – întrebată dacă va candida la Primăria Sectorului 1). Încă nu răspund la această întrebare pentru că nu am luat încă o decizie. Sunt persoane care îmi spun că ar trebui să iau în calcul lucrur acesta și atunci, evident, mă gândesc. Voi vedea”, a declarat Adina Alberts, la Puterea Știrilor.

Amintim că, potrivit unui sondaj CURS, realizat în perioada 21 mai – 1 iunie, medicul chirurg Adina Alberts se bucură de o încredere ridicată în rândul populației din Sectorul 1. Astfel, potrivit sondajului, 35% dintre cei intervievați susțin că au o părere bună și foarte bună despre ea.  36% susțin că încă nu o cunosc, iar o posibilă explicație este faptul că până în prezent medicul a acționat doar în zona civică și nu și-a anunțat, în vreun fel, intenția de a intra în zona politică.

DETALII AICI: Adina Alberts ar putea da peste cap calculele pentru Primăria Sectorului 1. Rezultatele celui mai recent SONDAJ

Medicul chirurg Adina Alberts a intrat în atenția publică, în ultima perioadă, ca urmare a declarațiilor sale referitoare la pandemia de coronavirus. Recent, ea a lansat și o campanie de informare și prevenire a infecțiilor cu noul tip de coronavirus în Sectorul 1 al Capitalei, acolo unde ar putea candida.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *