Intră sau nu PLR la Guvernare?

Prim-ministrul Victor Ponta a vorbit astăzi despre cooptarea în arcul puterii a formațiunii conduse de Călin Popescu Tăriceanu.

Conform lui Victor Ppnta Partidul Liberal Reformator (PLR), ar putea intra la guvernare.

Prim-ministrul a explicat astăzi că o serie de membrii ai PLR ar putea fi numiți în funcții de miniștri sau secretari de stat. El a mai adaugat că nu a discutat despre subiectul cooptării PLR la guvernare, dar că nu exclude această posibilitate.

„Nu am discutat acest subiect, însă nu exclud această posibilitate”, a spus Ponta, conform Mediafax.

Referindu-se la protocolul de colaborare la nivel parlamentar pe care PLR și PC ar  urma să-l semneze, Ponta spus că o potențială refacere  a USL ar fi o variantă corectă față de electoratul care a votat această alianță în decembrie 2012.

„Noi, de când am format USL, am avut ca partener Alianţa de Centru Dreapta – conservatori şi liberali. Azi, conservatorii sunt cu Daniel Constantin, iar liberalii cu domnul Tăriceanu. Ceilalţi sunt nişte pedelişti care se numesc PNL. Din punctul meu de vedere, nu facem decât să ne ţinem de cuvânt faţă de cei care ne-au votat în 2012. Pe de altă parte, refacerea unei forme a USL pentru că nu mai poate fi forma iniţială, cred că ar fi extrem de corectă faţă de oamenii care ne-au dat o majoritate absolută în 2012 şi la alegerile locale şi la cele parlamentare”, a spus Ponta.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL