Skip to content
Puterea Știrilor Video

Intrarea PSD la guvernare n-a fost cea mai bună decizie, spune senatorul Călin Matieș: Nu sunt chiar așa de mulțumit, dar am încredere în liderii mei

Inquam Photos / George Călin

Invitat la ”Puterea Știrilor”, senatorul PSD de Alba, Călin Matieș, a declarat că, în opinia sa, intrarea PSD la guvernare alături de PNL și UDMR ”n-a fost cea mai bună decizie”, însă are încredere în liderii partidului.

”Eu vă spun sincer, și e doar părerea mea personală, nu cred că a fost cea mai bună decizie. Dar, făcând parte dintr-o echipă și respectând echipa, mă încolonez în spatele liderului și în spatele liderului. Nici nu am experiență – am doar un an în politică – să gândesc în viitor și să-mi dau seama care e cea mai bună soluție pentru Partidul Social Democrat.

Eu, personal, nu sunt chiar așa mulțumit de această decizie, dar am încredere în conducătorii mei, am încredere în liderii mei, care mi-au demonstrat că deciziile lor pentru viitorul mediu și imediat au fost niște decizii înțelepte”, a spus Călin Matieș.

1 comentariu la “Intrarea PSD la guvernare n-a fost cea mai bună decizie, spune senatorul Călin Matieș: Nu sunt chiar așa de mulțumit, dar am încredere în liderii mei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *