Skip to content
Politică

Întrebarea și reacția care i-au pecetluit soarta lui Iohannis în PNL. FOTO

Prezidențiabilul ACL, Klaus Iohannis, a fost protagonistul unui moment care ar putea să stârnească atât furia, cât și revolta liderilor PNL din teritoriu.

Șeful PSD, Victor Ponta, i-a lansat o întrebare pe atât de simplă la prima vedere, pe atât de necunoscută, adversarului său Klaus Iohannis, președintele PNL.

”Pe seful PNL Arges – cum il cheama, il cunoasteti?” este întrebare la care Klaus Iohannis, extrem de neputincios, nu a avut niciun fel de reacție.

Altfel spus, președintele PNL nu a fost în stare să îl identifice și să pronunțe numele unui lider din teritoriu al partidului pe care ar trebui să îl cunoască.

Un indiciu pentru prezidențiabilul ACL: președintele PNL Argeș este și senator liberal.

Ba mai mult, domnule Iohannis, chiar v-ați fotografiat și ați făcut campanie alături de acesta.

Klaus-Iohannis- Ion Popa

Domnule Iohannis, tot nu v-ați adus aminte cum îl cheamă pe președintele PNL Argeș?

Vă spunem noi: Ion Popa. Colegii și apropiații din PNL îi spun Iani. Dar nu aveți de unde să știți,  domnule Iohannis, având în vedere că nu ați avut nici vechimea necesară de doi ani să candidați pentru funcția de președinte al PNL?

Reacția firească și întrebarea care este  chiar acum în mintea multor președinți de filială ai PNL este următoarea: ”eu fac campanie pentru Iohannis, fac tot ce pot să îl fac președinte. Oare pe mine mă știe?”

13 comentarii la “Întrebarea și reacția care i-au pecetluit soarta lui Iohannis în PNL. FOTO

  1. Nu stiu cum va puteti numi canal de stiri. pesurse.ro ar trebui sa se numeasca direct ponta.ro sau pentruponta.ro. Sper ca macar la acest comentariu sa dati accept nu sa fie sters si acesta

  2. 1. Va rog sa-mi explicati de ce voteaza cu PSD-ul cei mai saraci si cei mai oropsiti oameni din Romania (ia-ti vazut la TV: prost imbracati, fara dinti in gura, se bat dupa sarmale, fasole)?! De ce in Romania se traieste mult mai prost decat in tari mai sarace ?! Raspundeti serios (nu cu vorbe goale sau jigniri) si votez Ponta. Explicatia mea: nu au nici-o speranta, traiesc din pomeni sau ajutoare si le este frica (sunt amenintati)ca nu vor mai primi nici ajutoarele. Coruptia secatuieste Romania !
    2. Domnule Popescu, lupta trebuia purtata in interiorul PNL, nu in afara lui si mai ales nu alaturi de Ponta si PSD. USL trebuia rupt cand s-a format primul guvern Ponta, in care PNL a primit transporturile fara drumuri si autostrazi (date lui Sova), Finantele fara buget (dat tot la PSD, parca domnul Voinea) sau cand ati piedut in favoarea PSD-ului Justitia. Imi pare rau, dar PLR lui Tariceanu si dvs. va avea aceeasi soarta in fata PSd-ului !

    1. Ioan Somesan—observ ca esti un fin cunoscator–electoratul PSD–este asa cum spui–traieste din pomeni–aruncate de cei de la ACL ( mareea albastra ) , acum in campania electorala . Telectualii—PLESU–LIICEANU–TISMANEANU–TOKES–fostii ICR–isti–si multi pupincuristi–au primit pomeni mascate—aproape 10 ani . Si daca esti si mai curios–suna un prieten—ROBERTA ANASTASE—daca e ocupata , cu numararea voturilor de la LEGEA PENSIEI—incearca , la BLEJNAR si sunt multi si ii cunosti foarte bine . Cei ce voteaza dreapta au primit pachet la timp— VIDEANU—nu a mai vandut –varza la Bruxelles (nu a primit saracul niste fonduri )— si a vandut-o gratis la membri . Mai este si lume incapatanata in TARA asta—si asteapta noua productie cinematografica– URMATORUL GEAM–cu MONICA MACOVEI — MIHAI NEAMTU—ELENA UDREA . Adio PD—Adio PDL—PA

    2. acesti oameni voteaza cu PSD acum !!!!!!, (ca si mine dealtfel ,si din aceleasi motive ) ca sa scape de cei ce i-au furat si dispretuit timp de 10 ani sub numele de PDL si care s-au ascuns acum sub numele nostru de PNL cu ajutorul Nostru al pnl-istilor ..asta-i adevarul simplu !!

  3. Sta prost (si) cu memoria, Johannis. Desigur daca a fost in Arges si s-a fotografiat cu el, i-a fost prezentat; dar nu i-a mai tinut minte numele….

  4. PNL-ul are obrazul mult prea gros sa-i mai pese. Ma uitam azi la turul al doilea ca toti politicienii au spus cate doua vorbe, Antonescu a plecat ca o tata ofuscata si isterica abia ingaimand niste prostii, ca ce rost are daca tot nu poate spune nume si apoi mai mult cu spatele a dat un buna ziua si-a intins-o. Ce sa ne asteptam si de la Werner?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *