Skip to content
Politică Video

Întrebări-fulger pentru Steriu, despre cel mai bun premier, Cioloș și Băsescu EXCLUSIV

psnews.ro

Invitatul ediției de marți a interviurilor video PSnews.ro a fost deputatul Valeriu Steriu, președinte executiv al Partidului Mișcarea Populară (PMP).

Politicianul a fost supus binecunoscutului test de spontaneitate conținând cinci întrebări-fulger. Acestea s-au referit, în principal, la candidatura președintelui PMP, Traian Băsescu, în alegerile parlamentare, impresia lăsată de către premierul Dacian Cioloș, precum și persoana considerată de către Valeriu Steriu drept cel mai bun premier al României post-decembriste.

Redăm mai jos setul de întrebări puse de către jurnalistul Dan Bucura, urmând ca, la finalul articolului, să găsiți materialul video conținând răspunsurile date de către Valeriu Steriu.

  1. Care credeți că a fost cel mai bun premier al României post-decembriste? Și să și argumentați, cât se poate de scurt.
  2. Vă puteți uita astăzi în ochii românilor și să le dați asigurări că Gabriel Oprea (pe care mulți îl urăsc, într-un fel sau altul, ca urmare a cum l-a prezentat presa și cum l-a arătat și DNA-ul, până la un anumit moment încoace) nu mai are niciun fel de influență în o parte din formațiunea pe care o reprezentați astăzi?
  3. În perioada aceea scurtă în care v-ați intersectat cu Dacian Cioloș, puteți spune că ați avut ceva de învățat de la dânsul sau credeți că dânsul a avut ceva de la învățat de la dumneavoastră?
  4. Dacă ar fi să gândim ca în istorie, cu celebra sintagmă „alegerea răului cel mic”, care credeți că ar fi, pentru români, astăzi, răul cel mic: Victor Ponta sau Liviu Dragnea?
  5. Ultima întrebare e o știre pe care o așteaptă toată lumea: candidează sau nu candidează Traian Băsescu pe liste la București?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *