Skip to content
Politică

Întrebat de primarul de la Tg. Mureș, Varujan Vosganian îi răspunde lui Rareș Bogdan: Poate nu știți, dar și dumneavoastră vorbiți acum cu o broască râioasă

psnews.ro

Contact de PS News în legătură cu poziția ALDE față de declarațiile controversate ale primarului de la Tg. Mureș, Varujan Vosganian, purtătorul de cuvânt al partidului, a preferat lărgirea ariei abordării acestui subiect, precizând că problema trebuie discutată cu multă seriozitate, la o scară mai largă.

Din păcate, acest tip de declarații apar tot mai des. Poate nu știți, dar și dumneavoastră vorbiți acum cu o broască râioasă. Așadar, clasa politică în ansamblul ei ar trebui să renunțe la astfel de derapaje”, a precizat Varujan Vosganian pentru PS News.

Supărarea lui Vosganian, vine în contextul declarațiilor recente făcute de liberalul Rareș Bogdan, care a susținut că PNL „a înghițit niște broaște râioase” pentru a ajunge la guvernare, făcând aluzie la conpromisurile făcute în schimbul voturilor celor de la ALDE și Pro România.

„Nu le-am înghiţit cu mare plăcere şi nici nu stăm lângă aceste broaşte râioase cu mare plăcere, dar stăm pentru că asta e politica. Nu avem decât 96 de parlamentari şi avem nevoie de 233 de voturi. Asta nu înseamnă că ne pupăm pe gură cu ei şi nici că suntem de acord sau că uităm ce au făcut în ultimii trei ani de zile”, a afirmat Rareș Bogdan.

În ultima perioadă, au apărut tot mai multe semnale că mai mulţi parlamentari din ALDE ar fi negociat întoarcerea la PNL, însă fără succes. Mai mult, anumite surse indică faptul că Tăriceanu joacă la două capete, negociind atât cu liberalul Ludovic Orban, cât şi cu social-democratul Marcel Ciolacu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *