Skip to content
Politică

Întrunire importantă pentru elita mediului de afaceri românesc, organizată de CCIR

Camera de Comerț și Industrie a României va organiza în data de 17 mai, la CCIR Business Center, întrunirea Comitetului Național ICC România.

Comitetul Național ICC România activează în cadrul CCIR începând cu anul 2001 și reunește elita mediului de afaceri din țara noastră, firme și organizații din toate domeniile de activitate economică.

ok macheta forbes advertorial ICC.indd

La eveniment și-a anunțat participarea, pe lângă viceprim-ministrul Costin Borc și ministrul Afacerilor Externe, Lazăr Comănescu, și Consilierul prezidenţial pentru probleme economice şi mediul de afaceri, Cosmin Marinescu.

„Comitetul Național ICC România susține mediul de afaceri românesc, oferind posibilitatea de exprimare și de promovare a unor puncte de vedere privind aspectele care afectează direct sau indirect comunitatea de afaceri.
Aceste puncte de vedere sunt susținute de Camera de Comerț și Industrie a României în fața autorităților publice românești relevante și de Camera de Comerț Internațională – ICC în fața unor organisme internaționale de renume, cum ar fi: Organizația Națiunilor Unite, Organizația Mondială a Comerțului, Uniunea Europeană, Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economică, Fondul Monetar Internațional, G20.
La evenimentele ICC, reprezentanții companiilor membre ale Comitetului Național ICC România pot intra în contact direct cu oficiali ai autorităților naționale si ai organizațiilor internaționale”, se arată în comunicatul de presă al CCIR remis, joi, redacției PSnews.

Camera de Comerț Internațională – ICC a fost fondată în anul 1919, după încheierea primului război mondial, de un grup de industriași, finanțatori și comercianți hotărâţi să aducă prosperitate şi echilibru economic, care s-au numit „negustorii de pace”. Inițiativa a aparținut unui fost ministru francez al comerțului, Etienne Clementel și, de atunci, sediul se află la Paris. ICC are în prezent birouri regionale în 130 de țări și peste 6,5 milioane de companii membre în întreaga lume.

foto 1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *