Skip to content
Puterea Știrilor Video

Investițiile schimbă demografia Capitalei. Primarul Daniel Băluță: Din ce în ce mai mulți oameni se mută în Sectorul 4

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, a vorbit în cadrul emisiunii ”Puterea știrilor”, moderată de redactorul-șef Marinela Angheluș, despre investițiile în lărgirea mai multor artere importante din sudul Bucureștiului.

”Dacă aș fi un simplu cetățean, v-aș spune că am plecat de la o infrastructură rutieră sub orice critică, asta și pentru că în ultimii 30 de ani în București avem ca etalon o singură lărgire, străpungerea Berzei – Uranus.

Sunt bucuros să vă spun că, în maximum 3 – 4 luni, finalizăm lărgirile pentru câteva artere extrem de importante nu numai pentru Sectorul 4, nu numai pentru București, ci și pentru ceea ce înseamnă județul Ilfov. Discutăm despre șoseaua Berceni, de la Piața Sudului până la Șoseaua de Centură, despre șoseaua Luică și șoseaua Turnu Măgurele, unde am lărgit de la două benzi la patru benzi.

De asemenea, vorbim despre lucrări finalizate, bd. Tineretului, bd. Obregia, bd. Constantin Brâncoveanu”, a spus edilul.

Daniel Băluță susține că ”toate aceste lucruri au avut un efect foarte interesant”: ”Din ce în ce mai mulți oameni vin în Sectorul 4. De aceea avem nevoie de mai multe grădinițe, sunt foarte mulți tineri care vin și sunt foarte bucuros din acest punct de vedere”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *