Skip to content
Sport

Invitația unei seri într-o notă aparte

Teatrul Evreiesc de Stat prezintă în premieră națională ÎN VIZITĂ LA DOMNUL GREEN de Jeff Baron.

Bucureștenii sunt invitați să trăiască o poveste captivantă, sâmbătă, 8 noiembrie, și duminică, 9 noiembrie, ora 19:00, alături de mari nume ale teatrului românesc, Virgil Ogășanu și Tudor Aaron Istodor.

Teatrul Evreiesc de Stat lansează invitația unei seri într-o notă aparte.

Propunerea vine însoțită de povestea emoționantă a unui bătrân evreu văduv din Manhattan care a renunțat să se mai bucure de viață, trăind într-o izolare fizică și spirituală autoimpusă. Întâlnirea neașteptată cu Ross, un tânăr sofisticat, provoacă incursiuni în trecut și aduce la suprafață vechi secrete de familie și sentimente reprimate. O poveste încântătoare, cu un final nebănuit.

Piesa scriitorului american, Jeff Baron, a fost jucată în 43 de țări și tradusă în 23 de limbi. Printre numeroasele premii obținute amintim „KulturPreis Europa”, „Inthega Prize” (Germania) și „Premiul pentru Cea Mai Bună Piesă” (Grecia, Mexic, Turcia, Israel, Chile și Uruguay).

Biletele le veți putea achiziționa la prețul de 30 lei (Categoria I), 20 lei (Categoria II) și 12 lei (elevi, studenti, pensionari, persoane cu handicap mediu şi uşor) -, de la Casa de bilete a Teatrului Evreiesc de Stat (Str. Iuliu Barasch nr. 15, Sector 3, Bucuresti) sau online pe www.eventim.ro.

O comedie despre prietenie, familie și iertare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *