Skip to content
Politică

Ioan Ghișe dezvăluie motivele pentru care a trecut de partea lui Tăriceanu

Fostul senator al PNL, Ioan Ghișe, s-a alăturat vineri, în mod oficial, lui Călin Popescu Tăriceanu, precizând că îl va ajuta pe actualul șef al Senatului în această campanie prezidențială.

„Sunt senator independent, dar il sustin total pe domnul Calin Popescu Tariceanu in campania electorala pentru alegerile prezidentiale”, a precizat Ghișe vineri, la o întâlnire a PLR de la Brașov.

”Exista doua aspecte care dovedesc acest lucru.

Cel negativ…discutam de aspectul delicat, jenant al Partidului National Liberal: domnul Iohanis este in situatia jocului alba-neagra… este sau nu este candidat. Si asta din cauza celor doua probleme juridice pe care le are.

Daca ne referim la aspectul pozitiv, dl Tariceanu este singurul candidat care are toate trasaturile necesare unui presedinte.

De-a lungul timpului a dovedit principialitate, faptul ca nu este corupt, este unul dintre putinii care nu au dosare, echilibru, si nu il ultimul rand, in timpul mandatului de prim-ministru, ne-a facut cinste ca reprezentare pe plan international.

Pe scurt, domnul Calin Popescu Tariceanu este o certitudine, in timp ce dl Iohannis este o improvizatie”, a explicat Ioan Ghișe, în fața membrilor PLR Brașov.

6 comentarii la “Ioan Ghișe dezvăluie motivele pentru care a trecut de partea lui Tăriceanu

  1. In genere nu prea sint de acord cu Ghise, mai ales ca el a facut parte din colegiul unde nu l-am votat la Brasov. Dar motivatiile prezentate de mai sus mi-au placut foarte mult. Si eu sint de aceeasi parere legat de C.P.Tariceanu , este un domn in adevaratul sens al cuvintului, nu se lasa balacarit si are in singe diplomatia. Cred ca totul se datoreaza educatiei primite de acasa, vreau sa scot in evidenta ca mama lui era de origine greaca. Mi-ar placea sa fie in staful viitorului presedinte, caci prezenta D-lui va face mult bine pentru noi toti.

  2. Oare cine i-a facut mari politicieni pe domnii? Nu cumva cei din PNL? Rusine sa le fie….ar trebui sa sprijine candidatul Pnl…nu sa alerge dupa potcoave de cai morti….au ales ce a fost mai usor…sa tradeze. Nu merita respect nici unul, nici altul.

  3. Eliza draga, nu Tariceanu a tradat, ailalti au decis sa faca prostii in partid asa ca normal ca a plecat. SI merita mult respect macar pentru asta daca nu pentru cate lucruri bune a facut ca premier!

  4. Sa treaca toti din partea mea, la ceilalti liberali nu mai au ce cauta, aia-s oameni falsi. Tariceanu e singurul liberal cu coloana vertebrala si moralitate dintre toti.

  5. Ghise are perfecta dreptate. Tariceanu este singurul candidat capabil sa reprezinte Romania. Ponta e prea tanar si prea PSD-ist, Iohannis pare picat din luna, iar ceilalti nu conteaza. Tariceanu este singurul care are experienta si prestanta necesara functiei de presedinte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *