Skip to content
Politică

Ioan Mircea Pașcu, desemnat comisar european interimar din partea României

CaleaEuropeana.ro

Premierul României Viorica Dăncilă a anunțat, vineri, după ședința Comitetului Executiv al PSD, numele celui ce a fostd esemnat să ocupe funcția de comisar european interimar.

Astfel, fostul europarlamentar Ioan Mircea Pașcu va fi comisar european interimar din partea României în locul Corinei Crețu, fost comisar european pe Dezvoltare Regională aleasă europarlamentar pe lista Pro România.

Ioan Mircea Paşcu a fost europarlamentar din partea PSD din 2007 până în prezent, însă la ultimele alegeri acesta a fost scos de Liviu Dragnea de pe listele social-democraţilor.

I-am lăsat lui Dragnea o notă prin care îl anunţam că doream să candidez (îmi ajunseseră la ureche zvonuri că, la nivelul conducerii, se ştia că nu mai doream sa candidez!?) şi, doi, i-am trimis un sms, solicitând să îmi spună când ne puteam vedea. Nu cred că mai trebuie să spun că nu am primit niciun răspuns – nici la notă, nici la sms. Pentru el eram un «nimeni», la fel ca tânărul care a îndrăznit să îl contreze public”, declara Ioan Mircea Paşcu în luna mai.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *