Skip to content
Politică

Ioan Mircea Pașcu, reacție la gafa lui Fifor: biată furtună într-un pahar cu apă

CaleaEuropeana.ro

Ioan Mircea Pașcu, fost ministru al Apărării Naționale în Guvernul Năstase, actual vicepreședinte al Parlamentului European, a făcut declarații duminică printr-o postare pe Facebook referitoare la gafa actualului ministru al Apărării, Mihai Fifor, conform căreia la baza de la Deveselu ar exista rachete balistice.

Mai exact, Ioan Mircea Pașcu tranșează problema și spune că „rusii stiu foarte bine, de la satelitii lor, ca acolo nu se afla acest tip de rachete”.

Redăm postarea integrală a fostului ministru al Apărării:

„In legatura cu declaratia cum ca la Deveselu s-ar afla “rachete balistice”, rusii stiu foarte bine, de la satelitii lor, ca acolo nu se afla acest tip de rachete!

Sistemele satelitare de monitorizare reciproca a celor doua superputeri nucleare fac parte integranta din acordurile privind limitarea reciproca a sistemelor lor strategice … asa ca …

Deci, cu sau fara declaratie, rusii stiu care este adevarul, iar ambasada nu a scapat prilejul sa puna putin gaz pe foc, desi stie foarte bine ca totul nu este decat o biata furtuna intr-un pahar cu apa …”, a scris Ioan Mircea Pașcu pe Facebook.

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *