Skip to content
Politică

Disidentul Ioan Muntean: Am cerut preşedintelui să semneze decretul de revocare din funcţie a lui Lazăr şi a spus că o să vadă

agerpres.ro

Ioan Muntean, unul dintre deţinuţii politic care afirmă că i-a fost refuzată eliberarea din Penitenciarul Aiud de către actualul procurorul general Augustin Lazăr, a declarat vineri, după întâlnirea cu preşedintele Klaus Iohannis, că i-a cerut acestuia revocarea lui Lazăr, răspunsul acestuia fiind că o să vadă. Propunerile delegaţiei de întrebări pentru referendum s-au referit la ocuparea de funcţii publice importante de către foşti torţionari, la 30 de ani de la Revoluţie, scrie news.ro.

I-am cerut preşedintelui revocarea lui Lazăr. A spus că o să vadă„, a declarat Ioan Muntean, fost deţinut politic la Penitenciarul Aiud.

Propunerile de întrebări pentru  referndum au vizat posibilitatea ca, la 30 de ani de la Revoluţie, persoane care pot fi catalogate drept torţionari să ocupe funcţii de conducere  importante, inclusiv cea de  procuror general.

Delegaţia PSD la întâlnirea cu preşedintele a fost formată din Eugen Nicolicea şi deţinuţii politic Marin Iancu şi Ioan Muntean

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *