Skip to content
Politică

Ioan Niculae declanșează războiul împotriva lui Robert Turcescu. Amenințare frontală la adresa jurnalistului

Afaceristul Ioan Niculae, audiat vineri la DIICOT, a lansat o serie de mesaje războinice la adresa jurnalistului Robert Turcescu, cel pe care l-a amenințat cu judecata.

Citește și: Turcescu face o nouă dezvăluire cutremurătoare. Apare și numele lui Dragnea, într-o presupusă șpagă de 3,5 milioane de euro. DOCUMENTE

”Nu stiu cati cetateni are judetul Teleorman, dar probabil o sa ma lege de toti oamenii de acolo. Campania asta de presă dementă împotriva mea nu are niciun suport, de niciun fel.

Nu am fost citat în niciun fel legat de acest obiect (n.r.: referindu-se la dosarul lui Adriean Videanu, în care acesta este acuzat de complicitate la abuz în serviciu).

Este o speculație luată de pe blogul unui spion autodeclarat, vorbim de Turcescu. Va răspunde și cu averea părinților lui pentru această denigrare pe care mi-a făcut-o. Probabil în timp o să mă lege de toți oamenii din Teleorman. Dacă sunt din același județ cu unii oameni, înseamnă că am vreo legătura? (…)

Nu am cunoscut-o pe doamna Bica în viața mea. Nici nu știam cum arată înainte să văd imaginile. Nu am făcut nicio cerere de ridicare a sechestrului. Cum putea doamna Bica să ridice ceva ce nu am cerut. Aceste informări sunt false. Nu am fost niciodată citat de procurorii anticorupție. Pe Videanu îl cunosc de 20 de ani. Pe Videanu Il cunosc din 1992 de la Videle, ca om, dar atât”, a punctat Ioan Niculae la ieșirea de la DIICOT.

Reamintim că Robert Turcescu a făcut, de curând, o dezvăluire legată de Ioan Niculae, prezentând un document al DNA în care era stipulat că afaceristul i-ar fi dat fostei șefe DIICOT, Alina Bica, o mită de 3,5 milioane de euro pentru soluționarea favorabilă a unui dosar. Turcescu precizează că întâlnirea Bica- Niculae ar fi fost făcută de pe telefonul lui Liviu Dragnea. Pe lângă presupusa mita de 3,5 milioane de euro, Alina Bica ar mai fi primit promisiunea de la Niculae că va ajunge Procuror General al României.

foto: adevarul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *