Skip to content
Politică

Ioan Oltean, la DNA Oradea

evz.ro

Deputatul liberal Ioan Oltean a ajuns în faţa procurorilor DNA Oradea. El este audiat într-un dosar privind fapte de corupţie, dosar în care este anchetat şi deputatul Mircea Man, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Maramureş.

Deputatul Ioan Oltean a venit la seidul DNA însoţit de avocatul său, Bogdan Bodea. Întrebat de jurnalişti în ce dosar a fost chemat şi în ce calitate a fost chemat d eprocurorii DNA, acesta a refuzta să facă declaraţii.

Cel mai probabil, prezenţa sa are legătură cu dosarul deputatului Mircea Man, cel care a trecut ieri pe la sediul DNA Oradea, unde i s-a adus la cunoştinţă calitatea de inculpat într-un dosar de corupţie. Procurorii DNA Oradea îl acuză pe deputatul PNL Mircea Man că, în 2008, ar fi intervenit pe lângă deputatul PNL Ioan Oltean, secretarul general al PDL la vremea respectivă, pentru ca maramureşeanul Radu Flaviu să fie numit definitiv ca şef la Direcţia Regională a Apelor Someş Tisa (ABAST), funcţie pe care până atunci o deţinea cu delegaţie, amintește adevărul.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *