Skip to content
Politică

Ioan Rus, detalii de culise din ședința PSD

Ioan Rus a declarat vineri, la România TV, că PSD-ul nu se va rupe. De asemenea, a oferit detalii de culise din cadrul ședinței de partid care a avut loc joi.

„Vă rog să nu percepeți ce se întâmplă în prezent cu PSD-ul ca pe o dezbinare pentru că nu va fi așa, sub nicio formă! Ce s-a întâmplat ieri face parte din viața unui partid. Dacă joi nu eram confortabil cu ce s-a intamplat privitor la excluderile din PSD, astăzi mi-am dat seama că cei trei politicieni meritau să fie excluși din PSD”, a zis Ioan Rus.

„Eu am avut o discuție cu Ion Iliescu pe care, de altfel, îl respect foarte mult. În acest context… spun că Victor Ponta nu a fost și nici nu este comunist și totusi este etichetat drept comunist. Eu doar l-am întrebat pe Ion liescu cum dezlipim eticheta aceasta de pe Ponta. Mai degrabă… întrebarea era retorică, fără a avea conotație în sens negativ. A fost o discuție civilizată”, a mai spus Ioan Rus cu privire la discuția în contradictoriu pe care ar fi avut-o cu Ion Iliescu.

„Nu vă faceți probleme. PSD nu se dezintegrează. Are o singura problemă: faptul că pierdem alegerile prezidențiale pentru a treia oară”, a adăugat ministrul Transporturilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *