PSnews

Recent

Ioan Rus îl DEMOLEAZĂ pe Dragnea: conduce PSD spre DEZASTRU! Culisele unei DEMISII EXCLUSIV

gandul.info

Liderul de odinioară al așa-zisului Grup de la Cluj – l-am numit pe Ioan Rus, ex-vicepremier în guvernul Năstase și fost ministru al Transporturilor în guvernul Ponta – șterge pe jos cu Liviu Dragnea, în exclusivitate pentru PSnews.ro, explicând că, din pricina acestuia, PSD și Guvernul Dăncilă se mențin departe de orice performanțe pozitive.

Totodată, Rus dezvăluie culisele demisiei sale și avertizează că, sub conducerea lui Dragnea, PSD se îndreptă cu repeziciune spre un dezastru total. Vă prezentăm declarațiile fostului ministru social-democrat.

Ce îi reproșează

”Eu unul mi-am dat demisia din PSD, chiar a doua zi după ce am anunțat că îl susțin pe Victor Ponta și proiectul Pro România. Ce se întâmplă acum în PSD mă lasă rece, deși s-a ajuns departe, foarte departe. Am fost printre primii care au avertizat că partidul se îndreptă cu viteză într-o direcție greșită. Am demisionat din PSD fiindcă actuala conducere a partidului nu mă reprezintă absolut deloc și pentru că, tot din pricina acestei conduceri, nici Guvernul și nici formațiunea nu mai pot face performanță. De altfel, nici nu se mai poate discuta despre performanțe pozitive. Idealurile mele social-democrate nu mai pot fi respectate într-un partid cu o astfel de conducere. De aceea, voi susține Pro România, cât pot eu, cu experiența politică pe care am acumulat-o de-a lungul anilor, însă nu vreau să ocup o funcție în partid, întrucât chiar nu am de gând să mai fac vreodată politică în primele rânduri. Însă voi fi acolo, alături de Victor Ponta și de ceilalți lideri ai Pro România, ori de câte ori va fi nevoie de mine și de expertiza mea.

PSD se îndreaptă spre dezastrul total

Nu știu dacă PSD va putea fi salvat de la dezastrul total. Dacă vă uitați în Europa, de la stânga franceză până la cea germană, social-democrații au pierdut la pas alegerile. Social-democrația europeană se reconstruiește, se schimbă la față, ceea ce reprezintă un proces politic firesc. În forma sa actuală, PSD este cel mai mare partid social-democrat din Europa, dar PSD necesită reformă, restructurare, altminteri piere! Nu cred că Liviu Dragnea și liderii din actuala conducere a PSD sunt conștienți de necesitatea acestei reforme interne”, a declarat Ioan Rus, în exclusivitate pentru PSnews.ro.

3 Comentarii

3 Comments

  1. Gingel han

    14 septembrie 2018, 12:04 la 12:04

    Romanii spun minciuni atat de umflate, ca ii prinzi dupa cateva zile! In „National” scriau la nivel de soapte confidentiale ca Grupul de la Cluj s-a spart in doua, iar Dancu si Rus il sustin pe Dragnea. De ras, nimeni nu face ce vrea, nimeni nu are opinii, totul e la ordin! Aici nu e o tara care functioneaza, e un asalt impotriva lumii si, daca pare ca iesi din formatie, esti declarat dezertor si impuscat pe loc!

  2. Pingback: 'Grupul de la Cluj' s-a activat - Ioan Rus șterge pe jos cu Liviu Dragnea: 'Conduce PSD spre dezastru. De aceea, voi susține Pro România'

  3. Pingback: Liderul „Grupului de la Cluj” șterge pe jos cu Liviu Dragnea: „Nu știu dacă PSD se va putea salva de la un dezastru total” | www.actualdecluj.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi