Skip to content
Politică

Ioan Rus îl DESFIINŢEAZĂ pe Dragnea. Delirul și eroarea enormă ale conducerii PSD EXCLUSIV

gandul.info

Liderul de odinioară al Grupului de la Cluj – l-am numit pe social-democratul Ioan Rus, fost ministru de Interne, vicepremier şi ministru al Transporturilor – critică în termeni duri, în exclusivitate pentru PSnews.ro, intenţia conducerii PSD de a-l demite pe premierul Sorin Grindeanu.

Politician cu o îndelungată experienţă, Ioan Rus avertizează că o eventuală acţiune de mazilire a prim-ministrului va cauza prejudicii masive PSD, va declanşa o amplă criză politică cu final necunoscut şi, nu în ultimul rând, îi va oferi muniţie preşedintelui Klaus Iohannis.

„O foarte gravă eroare!”

Dacă va continua să propună demiterea premierului Sorin Grindeanu şi remanieri guvernamentale hotărâte pe genunchi, de-a valma, conducerea PSD comite o foarte gravă eroare! De ce să-ţi demiţi propriul premier… ce a făcut atât de grav?! Este de-a dreptul absurd! În realitate, Guvernul funcţionează în parametrii optimi şi nici nu a luat decizii împotriva societăţii.

Despre „delirul” conducerii PSD

PSD a elaborat un program de guvernare extrem de generos. În mod normal, eforturile Cabinetului Grindeanu şi ale conducerii social-democrate ar trebui să vizeze, deopotrivă, implementarea acestui program de guvernare. Contextul ar fi favorabil, întrucât opoziţia nu prea există. Este adevărat, activitatea Executivului ar putea fi îmbunătăţită – la urma urmei, totul este perfectibil, desigur – şi s-ar putea discuta despre activitatea unui ministru sau a altuia, despre o remaniere pe ici, pe colo, dar este de-a dreptul delirant să cauzezi demiterea propriului guvern când, cu excepţia unor jocuri şi interese interne, nu există argumente viabile pentru o atare decizie politică.

Cum îi oferă Dragnea muniţie lui Iohannis? Pe tavă

Conducerea PSD ar trebui să realizeze că stârneşte în mod absurd o criză politică, criză care, deşi vedem cum începe, nu ştim cum se va termina! Astfel de acţiuni iresponsabile cauzează prejudicii majore imaginii PSD. Un decident aşezat şi chibzuit ar trebui să ştie cum să gestioneze astfel de probleme delicate. Nu în ultimul rând, cauzarea acestei crize iresponsabile îi oferă muniţie lui Klaus Iohannis. Da, muniţie din plin!”, a explicat Ioan Rus pentru PSnews.ro.

1 comentariu la “Ioan Rus îl DESFIINŢEAZĂ pe Dragnea. Delirul și eroarea enormă ale conducerii PSD EXCLUSIV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *