Skip to content
Politică

Ioan Rus vrea mai multă putere pentru ministerul pe care-l conduce

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR) va trece, probabil de miercuri în subordinea Ministerului Transporturilor , după adoptarea în acest sens a unei Hotărâri de Guvern, a declarat, marți, ministrul Transporturilor, Ioan Rus, în comisiile reunite de specialitate din Parlament.

„Probabil că, de mâine (miercuri — n.r.), CNADNR va fi în subordinea Ministerului Transporturilor. Este o decizie a Guvernului referitoare la includerea CNADNR în Ministerul Transporturilor. Discuția a fost mai largă pe acest subiect. Așa cum s-au comasat ministere, ar putea trece și CNADNR la minister”, a precizat Rus, potrivit Agerpres.

Bugetul pe 2015 al Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România  a fost avizat, marți, cu 32 de voturi pentru și 9 voturi împotrivă de membrii comisiilor reunite de specialitate din Camera Deputaților și Senat.

1 comentariu la “Ioan Rus vrea mai multă putere pentru ministerul pe care-l conduce

  1. Vrea mai multa putere ca sa ce? Autostrazi, ioc, cand ninge abundent toata Romania este blocata, ca i-a prins iarna descoperiti, ca nu au utilaje, s.a.m.d. Deci?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *