PSnews

PSnews VIDEO

Ioan Sîrbu dă asaltul la „dictatura roșie” din Argeș: PSD a batjocorit oamenii! EXCLUSIV

Facebook

Candidatul PNL critică „dictatura pesedistă” sau”dominația roșie” cu care se confruntă cetățenii din acea zonă, detaliind mijloacele de subjugare folosite de PSD pentru a-și menține electoratul.

„Este o formă rușinoasă de a batjocorii oamenii. Mai întâi i-a mințit, i-a luat în barca lor apoi i-a sărăcit, i-a luat prizonieri după care, acum, prin niște ajutoare sociale îi ține în captivitate pur și simplu și îi folosește ca mașină de vot  din 4 în 4 ani, din 2 în 2 ani, sub amenințarea că dacă greșesc cumva  și se reorientează, o să piardă acele ajutoare. Din alea nici nu mor, dar nici nu trăiesc.(…) Am ajuns până întra colo să cred că, în mod hilar, să le spună le spună la ureche cam arată lumea și ce fac pentru ei”, a declarat Ioan Sîrbu.

Mai mult, liberalul a vorbit despre atacurile din lumea politică, ținând cont de faptul că, în România, campaniile electorale nu sunt printre cele mai curate: „În primul rând, aș vrea să mă refer la organizația PNL Argeș, care, spre surprinderea mea, nu vă ascund că am avut un pic de emoții că s-ar putea să mă confrunt cu adversitate acolo, să nu mă asimilez. Dimpotrivă, și-au dat seama cine sunt, mi-au dat posibilitatea să mă prezint. Au zis <<e medic, face sens. Prin contribuția dumnealui să întoarcem situația și să încercăm să echilibrăm cel puțin politic, raportându-ne la PSD.>>

E momentul. Există această șansă (a făcut-o și America de curând) să scape de sub dictatura pesedistă. Și acum nu am nici o inhibiție să spun că despre asta vorbim, despre o dictatură pesedistă în Argeș. 

Dacă în decembrie am scăpat de o dictatură (o știm cât de agresivă), a fost dictatura comunistă în decembrie. Dumnezeu a făcut ca alegerile de anul acesta să fie tot în decembrie. De data asta, populația să reușească să scape de dictatura pesedistă, tot printr-o revoluție, dar de data asta democratică. Eu cred că votul e glonțul de aur al democrației și sunt convins că cetățenii argeșeni vor ști de data asta să-l folosească în beneficiul intereselor lor, al copiilor, al părinților, al bunicilor, în așa fel încât să poată să își croiască un viitor mai bun pentru care aspirăm cu toții”, a mai spus generalul.

Întrebat despre continuarea acestui drum în politic, în cazul unui posibil eșec după alegerile din 11 decembrie, medicul a răspuns ferm că va continua să lupte ca membru PNL: ” Absolut. V-am spus, pentru că eu cred (și în mintea și în sufletul meu ) și gândesc ca un liberal, și nu mă voi lăsa până ce ideile mele și dezbaterile mele nu vor rezona cât de cât în măsurile pe care Partidul Național Liberal le va implementa și convins că Partidul Național Liberal va fi la guvernare anul acesta. În jurul său se va crea guvernul. Va reuși să armonizeze și să facă în așa  fel încât bugetul, Sănătății cel puțin (eu la el mă refer), să arate mai bine și să fie judicios cheltuit. La medicina rurală,  spitalele, fără discuție, trebuie să ofere o asistență medicală de calitate, dar nu orișicum. În sferele sociale, statul s-a dovedit cel mai prost administrator. Să stiți că nici sistemul medical din România nu a fost ferit. În cursul anului 2016, pentru Sănătate nu a oferit aproape 8 miliarde de euro. Părerea mea, dacă banii ăștia ar fi foarte bine administrați, statul prin instrumentele lui, Sănătatea din România ar arăta altfel.

Am fost prin spitalele argeșene, domnule Bucura, m-am întors în timp. La spitalul Curtea de Argeș sunt 35.ooo de suflete care trăiesc în acel oraș și 9 medici oncolog, în contextul în care în Curtea de Argeș sunt înregistrați deja peste 1.275 de pacienți cu boala oncologică. (…) neajunsurile astea se produc la toți membrii familiei. 

Suntem în era calculatorului, online, medicul care prescrie tratamentul trebuie să aibă situația stocurilor din farmacie. Este o umilință ceea ce se întâmplă pacientului oncologic”, a explicat gen. dr. Ioan Sîrbu.

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi