Ioan Stan îi transmite lui Gheorghe Flutur că la alegerile locale îl așteaptă o mare surpriză

Sursa foto: Bucovina News

Liderul PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, i-a transmis președintelui PNL Suceava și al Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, că la următoarele alegeri locale va avea o surpriză neplăcută pentru el, dar plăcută pentru locuitorii județului. Ioan Stan a făcut această afirmație după ce Gheorghe Flutur a spus că lui Ioan Stan îi este frică să candideze împotriva lui pentru președinția Consiliului Județean, dar și că președintele PSD nu colaborează pentru binele județului.

„Văd că tot insistaţi să ne invitaţi să colaborăm pentru binele judeţului. Trebuie să ştiţi că agenda ne-o facem noi, nu ne-o faceţi dvs. şi ne descurcăm în ceea ce facem. Cât despre binele judeţului, discutaţi cu primarii dvs. şi despre cum au avut proiectele blocate mai bine de un an jumătate pentru că nu au primit fondurile de care aveau nevoie de la o anumită instituţie. Poate vă explică ei cum e cu <binele> ăsta! Şi pentru că tot ne invitaţi să vorbim despre proiecte, vă amintiţi când eraţi în postura de candidat pentru Consiliul Judeţean şi aţi refuzat orice dezbatere cu candidatul nostru pe această temă? Noi ne amintim”, a declarat Ioan Stan, care a adăugat că „în al doilea rând, referitor la vizita domnului ministru al Dezvoltării, vă amintesc că eu doar am refuzat să stau în prezidiu alături de dvs. Am considerat că este de bun-simţ să evit un asemenea moment, decât să asist din nou la felul în care vă faceţi de ruşine şi ne faceţi de ruşine pe noi, sucevenii, prin discursurile şi atitudinea dumneavoastră. Mă oboseşte şi mă dezgustă demagogia dumneavoastră! De altfel, v-am şi cerut în intervenţia mea să nu vă lăudaţi cu sutele de milioane aduse în judeţ, pentru că ele reflectă munca depusă de primari, nu de dumneavoastră. Şi inclusiv primarii PNL au apreciat ceea ce am avut de spus”.

Ioan Stan a ținut să îi transmită în mod expres lui Gheorghe Flutur că nu îi este frică de el, pentru că „știe ce îi poate pielea”, dar știe și „ce zice gura lumii”. „Atunci când vă este ameninţată poziţia sau interesul, brusc apar nişte dosare ca din neant care vizează oamenii care vă deranjează. Vă amintiţi poate de dosarul <Armonia>, unde peste 100 de oameni au fost purtaţi pe drumuri degeaba, ulterior fiind toţi achitaţi, iar acum sunt nişte suspiciuni legate de un actual dosar care a apărut exact când unul dintre principalii dvs. oameni de partid nu mai are şanse să ocupe funcţia pe care o deţine. Ciudat! Dar nu zic eu asta… gura lumii zice! Eu zic că dacă e adevărat, e penibil”, a precizat Ioan Stan.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL