Skip to content
Politică

Ioana Constantin: Crimele, atacurile şi jafurile din parcările din Franţa trebuie discutate de urgenţă la nivelul UE

psnews.ro

Ioana Constantin (PMP) consideră că autorităţile române trebuie să ceară urgent măsuri împotriva violenţelor la care sunt supuşi şoferii de TIR din parcările din Franţa.

Autoritățile române trebuie să ceară urgent măsuri împotriva violețelor oribile la care sunt supuși șoferii de tir în parcările din Franța. Un șofer român a fost ucis cu o sabie sub ochii soției sale într-o astfel de parcare, iar ieri un alt șofer român a salvat un șofer de tir din Belarus gazat în cabină și atacat cu săbii.

Crimele, atacurile violente, jafurile din parcările pentru tiruri din Franța, dar și camioanele blocate de migranți pe drumurile din Franța trebuie discutate de urgență și la nivelul Uniunii Europene – Comisie și Parlament”, scrie Ioana Constantin pe pagina sa de Facebook.

Ea precizează că autorităţile franceze ar trebui să răspundă cu privire la măsurile luate, având în vedere că nu este vorba doar de cazuri izolate.

Asemenea scene oribile nu își au locul în Europa, într-un stat membru al Uniunii Europene. Mai mult, nu discutăm despre cazuri izolate, ci despre o serie de violențe cărora le cad victime mai ales șoferii de tir din zona de est a Europei. Autoritățile franceze trebuie să răspundă cu privire la măsurile luate, este limpede că șoferii de tir nu mai sunt în siguranță nici în parcări, nici pe drumurile din Franța”, a mai scris Ioana Constantin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *