Skip to content
Politică

Ioana Constantin dă de pământ cu Tudorel Toader: „Albește borfașii prin ordonanțe”

Secretarul general adjunct al PMP, Ioana Constantin, critică în termeni duri ultima mișcare publică a ministrului Justiției, Tudorel Toader.

Aceasta scrie, într-o postarea pe pagina sa de Facebook, că ministrul face doar un joc al liderului PSD, Liviu Dragnea, al cărui interes ar fi acela de a scăpa de condamnarea din dosarul Referendumul.

„ “Îndrăznește să crezi în OUG!”. Acesta e sloganul borfașilor și singurul program de guvernare al PSD-ALDE. De la ”numărăm până iese cine trebuie” au ajuns la ”judecăm și rejudecăm până iese sentința care trebuie”.

Tudorel Toader a ieșit de la prima oră să explice cum albește el toți borfașii prin ordonanțe de urgență. Disperarea lor și frica de pușcărie îi duc la acțiuni de ev mediu. Ordonanța anunțată de Tudorel Toader, care duce la rejudecarea dosarelor finalizate în ultimii 4 ani de completurile de 5 judecători, poate însemna anularea condamnărilor definitive. Surpriză! Și dosarul lui Dragnea e pe lista cu beneficiari. Strategia baronașului de Teleorman e simplă: vrea să scape (ilegal, desigur) de condamnarea din dosarul Referendumul pentru a face loc dosarului angajărilor fictive. Indiferent cu ce costuri. Ordonanță cu ordonanță, modificare cu modificare, atac cu atac la CCR – toate au fost în slujba albirii infractorilor.

Nu avem buget pentru că nu le ies cifrele după petrecerea populistă din 2018, nu au atras fonduri europene, sistemul de sănătate e bolnav și ucide și nici autostrăzi nu au construit. În schimb, au scris kilometri de modificări la legislația penală, au scris kilometri de ordonanțe de urgență. Practic, singura lor preocupare a fost și este să elibereze infractorii, să albească dosare și borfași, să-l scape pe Liviu baronașul din Teleorman”, susține secretarul general adjunct al PMP.

3 comentarii la “Ioana Constantin dă de pământ cu Tudorel Toader: „Albește borfașii prin ordonanțe”

  1. Mui , mui.,,,,,,,,,,..trebuie sa intelegi……… nu oricine sau orice sta in garaj e …automoibil…. Nu oricine e inscris intr-un partid se numeste politician ……precum nu oricine scoate doua trei cuvinte pe gura , e intelectual………Viata e lunga …si plina de neprevazut …….. incearca o…casatorie…….dar sa sti ca nu casatoria face din femeie o doamna .

  2. Măi Vasile tu ești prost sau psd- ist.Fata a spus ce face t.toader să-i albească dosarele lui Dragnea.Vai săracă țară cu astfel de oameni bătuți în cap.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *