Skip to content
Politică

Ioana Constantin, despre Vlad Voiculescu: Nu are capacitatea managerială pentru o asemenea criză sanitară complexă

PS News
" "

Ioana Constantin, secretar general adjunct al PMP, scrie, într-o postare pe Facebook, că ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, nu are capacitatea managerială de a gestiona criza sanitară complexă prin care trece România, nu are autoritate în fața agajaților din sistemul medical, iar menținerea sa la conducerea acestui Minister etse o decizie care ”are o doză puternică de cinism”.

Are o doză puternică de cinism menținerea lui Vlad Voiculescu în fruntea Ministerului Sănătății.

" "
" "

Iar în acest cinism găsim un calcul politic ticălos, dar care mai puțin interesează cetățenii. Pe lângă faptul că e total absent din zona publică, nu are capacitatea managerială pentru o asemenea criză sanitară complexă. Și nici nu are autoritate în fața oamenilor din întreg sistemul medical”, scrie Ioana Constantin.

Aceasta enumeră o parte dintre problemele cu care se confruntă domeniul sănătății în această perioadă, probleme care vin peste un sistem ”oricum suferind, jefuit și politizat”.

Testări insuficiente, paturi prea puține la ATI, probleme în campania de vaccinare, incendii în spitale, acces precar la servicii de sănătate al pacienților care au alte afecțiuni în afară de COVID, lipsa accesului în spitale pentru pacienții cu COVID care necesită îngrijire fără terapie intensivă, iar la toate acestea se adaugă problemele unui sistem de sănătate oricum suferind, jefuit, politizat, dar și sufocat după un an de luptă zilnică”, mai notează Ioana Cosnstantin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *