Skip to content
Politică

Ioana Constantin: Drumul R. Moldova este numai alături de România și Uniunea Europeană

psnews.ro

Ioana Constantin anunță, într-o postare pe Facebook, două vești bune în legătură cu republica Moldova: faptul că, potrivit unor sondaje recente, aproape 50% dintre cetățeni îți doresc unirea cu România, și aprobarea a 600 de milioane de euro de către Comisia Europeană, pentru relansarea economică a țării vecine.

”Două vești bune pentru R. Moldova: 40%- 50% dintre cetățeni doresc Unirea, conform ultimelor sondaje publicate zilele acestea dincolo de Prut; 600 de milioane de euro au fost aprobați de Comisia Europeană pentru R. Moldova pentru următorii 3 ani, pentru relansare economică”, a scris Ioana Constantin.

 

 

Aceasta precizează că alegerile anticipate care vor avea loc peste Prut în 11 iulie ”reprezintă un culoar extraordinar pentru Republica Moldova dacă cetățenii vor trimite în Parlament o majoritate pro-europeană”.

Drumul R. Moldova este numai alături de România și Uniunea Europeană. Faptele vin dinspre România și Europa, propaganda vine de la Moscova. Am mai spus-o: alegerile anticipate din 11 Iulie reprezintă un culoar extraodinar pentru R. Moldova, dacă cetățenii vor trimite în Parlament o majoritate pro-europeană care să dea un Guvern pro-european capabil să aducă investiții și bunăstare. Iar soluția unionistă, pro-europeană, pro – NATO o reprezintă PUN, partidul unionist din R. Moldova care va fi un partener serios și corect într-o construcție guvernamentală pro-europeană.

Socialismul înseamnă faliment, corupția înseamnă sărăcie. Propaganda Rusiei a făcut suficient rău în R. Moldova, iar politicienii corupți și lași care au stat în lesa Rusiei și au prăduit R. Moldova trebuie să devină minoritatea”, mai scrie Ioana Constantin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *