Skip to content
Politică

Ioana Constantin: Facţiunile marilor partide care ţin AUR pe pista de alergare acţionează contra României

psnews.ro

Ioana Constantin, PMP, susţine că facţiunile marilor partide care ţin AUR pe “pista de alergare” acţionează în acest fel contra României. Ioana Constantin s-a arătat convinsă că există „mulți oameni de bună credință” care au girat AUR.

Niciodată cu Rusia, niciodată aur rusesc, niciodată cu extremiștii

Aleargă George Simion și băieții care au creat aurul ăsta fake să spele imaginea acestui partid pro-rus, anti-european și anti-NATO. De altfel, dl Dâncu de la PSD ne povestea acum câteva luni că trebuie ajutați amicii lui Simion să devină frecventabili. Nimic pro Rusia nu e frecventabil. Nimic promovat de Sputnik nu e frecventabil. Așa că facțiunile din cele mai mari partide ale României care îl țin pe băiatul ăsta pe pista de alergare acționează contra României.

Sunt sigură că sunt mulți oameni de bună credință acolo, oameni care nu știu că au girat un partid pro-Rusia cum România nu a avut niciodată în acești 30 de ani, oameni care nu au știut că fermele de trolli de pe Facebook au ros din adevăr și au vomitat propagandă tradusă de pe site-urile rusești”, scrie Ioana Constantin pe contul său de Facebook.

Ea susţine că anarhia nu înseamnă pagriotism şi spune despre AUR că este un “partiduleţ” creat în laborator.

“Anarhia nu înseamnă patriotism, să te tăvălești pe la graniță nu înseamnă că îți iubești țara. Interdicția lui Simion de a intra în Basarabia n-a fost ridicată nici de conducerea pro-europeană. Asta arată cine e de fapt Simion și cine e partiduletul acesta de laborator pe care îl conduce. Un partid care a avut tupeul să propună un premier admirator al lui Putin – Călin Georgescu. Cu extremiștii, niciodată la aceeași masă! Cu Rusia, niciodată la aceeași masă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *