Skip to content
Politică

Ioana Constantin (PMP): Clotilde Armand trebuia să plece din funcție. Întreg Sectorul 1 a fost îngropat și blocat de lipsa capacității de management

psnews.ro

Ioana Constantin (PMP) susține că Sectorul 1 al Capitalei a ajuns „o groapă de gunoi la propriu”, iar locuitorii săi au devenit prizonieri fără vină într-un război între primarul Clotilde Armand (USR-PLUS) și firma de salubrizare.

Constantin susține că disputa trebuia tranșată în instanță, dar Armand a preferat spectacolul, iar acum locuitorii sectorului au de suferit. În opinia Ioanei Constantin, Clotilde Armand ar fi trebui să plece din funcția de primar, dat fiind că nu e în stare să administreze treburile comunității.

Clotilde Armand cere din nou stare de alertă în sectorul 1 din cauza situației sanitare. Adevărul e că sectorul 1 e un focar de infecție, o groapă de gunoi la propriu. Tomberoane, trotuare, pasaje, străzi pline de gunoi, șobolani, gândaci care au invadat la propriu locuințele, țânțari și un miros îngrozitor în multe zone. Un sector luat prizonier într-un război în care cetățenii nu poartă nicio vină. Contractele se rezolvă în instanță, dar Clotilde Armand a ales calea spectacolului. Așa că, mafia asta cu care se bate ea i-a livrat marfa: gunoi peste tot”, a scris Ioana Constantin, pe Facebook.

Potrivit acesteia, contractul trebuia renegociat când Primăria era încă în avantaj și orice altă dispută trebuia tranșată în Justiție.

Pentru ce-a făcut din sectorul 1, practic, Clotilde Armand trebuia să plece din funcție. Și, nu, nu e vorba doar despre gunoi. Întreg sectorul a fost îngropat și blocat de lipsa capacității de management. Niciun locuitor al sectorului 1 n-a vrut să treacă de la hoție la pr0stie. E suficientă ipocrizie: dacă sectorul 1 arăta așa și locuiam cu șobolani și gândaci sub orice alt partid politic era un scandal uriaș. Dubla măsură distruge mai mult decât ne dăm seama”, a mai scris Ioana Constantin, pe Facebook.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *