Skip to content
Politică

Ioana Constantin (PMP) dă de pământ cu ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc: „Suntem în cea mai absurdă piesă de teatru”

Secretarul general adjunct al PMP, Ioana Constantin, sancţionează dur ultimele declaraţii ale ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, care vorbeşte despre supravegherea cu drone a construcţiei de autostrăzi în condiţiile în care s-a făcut cunoscut în primul mandat drept ministrul cu zero kilometri construiţi.

„Un guvern plecat cu drona.  Suntem în cea mai absurdă piesă de teatru! Ministrul Cuc, reîntors la Ministerul Transporturilor, recunoscut pentru cei zero kilometri de autostradă construiți în primul său mandat, ne anunță că va supraveghea cu DRONE construcția de autostrăzi”, scrie Ioana Constantin, pe pagina sa de Facebook.

Aceasta reamintește publicului și cine este, de fapt, ministru al Transporturilor. „Cuc este tot opera de artă a baronului Arsene de la Neamț, după Andrușca, ”diamantul” analfabetismului funcțional, fost ministru la economie. Se vede din orice dronă incompetența uriașă a acestor oameni. Să nu poți construi un kilometru de autostradă, dar să te dai cu drona pe la tv și să plimbi teancuri de minciuni înșirate pe hârtiuțe scrise de Vâlcov & Dragnea”, încheie Ioana Constantin.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *