Skip to content
Politică

Ioana Constantin (PMP), despre Marcel Ciolacu: Doar nu voiați să-i iasă din buzunar o poză cu Hayssam

PS News
" "

Ioana Constantin (PMP) a publicat un mesaj ironic pe pagina sa de Facebook după ce președintelui PSD, Marcel Ciolacu, i-au ieşit banii din buzunar în timpul unei conferinţe de presă.  apărut într-o ipostază mai puțin obișnuită la conferința de presă, după o întâlnire cu reprezentanții fermierilor.

Doar nu voiați să iasă din buzunare o poză cu Hayssam sau vreo știucă de pe vremea când mergea la pescuit cu Dragnea, nu?! După ce au executat-o pe Dăncilă, marii bărbați din PSD, cum sunt mulți alți bărbați prin politică, mimează opoziția, deși ei stau pe un mare blat. E totuși imaginea tipică a ultimilor ani: partide care au permis, prin semi-puciuri, accesul la vârf pentru tot felul de băieți coborâți direct de pe tractor și care cred că sunt mari oameni politicieni și care combină temporar bani, funcții, putere, influență. Doar că, în realitate, abia ”combină” două idei. Îmi și imaginez discuția Stănescu – Ciolacu când au preluat PSD „, a scris Ioana Constantin pe Facebook.

" "
" "

În timp ce răspundea jurnaliștilor, din buzunarul interior al sacoului președintelui PSD a ieșit la vedere mai multe bancnote, moment ironizat chiar de Ciolacu. „Uite, asta înseamnă transparență!”, a scris Marcel Ciolacu, pe Facebook.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *