Skip to content
Politică

Ioana Constantin (PMP): Dl. Goe Vlad Voiculescu, obsedat de propria imagine

psnews.ro

Ioana Constantin, de la Partidul Mişcarea Populară, s-a arătat indignată de modul de lucru al ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu, despre care spune că este obsedat de propria imagine în perioada crizei sanitare.

Dl. Goe Vlad Voiculescu și-a început ziua de muncă distribuind un sondaj online despre el. Este revoltător și inexplicabil cum un ministru al Sănătății, în plină pandemie, într-o țară cu un sistem de sănătate prăbușit, are timp de glumițe pe Facebook cu sondaje online lansate de televiziuni. Dar nu cunoaște protocoale, ordine din minister, nu merge în teren în țară, nu pricepe nimic din discuțiile cu Ministrul Educației și cu medicii, și-a delegat toate atribuțiile. Povestea cum că acest domn Goe ar fi vreun erou care lucră cu sistemul este o glumă. Dl. Goe luptă, de fapt, în fiecare zi cu propria incompetență și este obsedat de propria imagine”, a scris Constantin pe pagina sa de Facebook.

Ea spune despre Voiculescu că este un ministru slab, fără capacitate managerială: “Reîntoarcerea elevilor la școală trebuie să fie obiectivul principal în această perioadă pentru autorități. Alături de măsuri prin care să readucem la viață HORECA și întreg mediul de afaceri. În continuare nu se testează suficient, în continuare nu avem suficiente paturi la ATI, în continuare bolnavii care suferă de alte afecțiuni nu au acces rapid la serviciile de sănătate. În continuare avem, cinic, un ministru slab și fără capacitate managerială la Ministerul Sănătății”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *