Skip to content
Politică

Ioana Constantin (PMP), la „Dosar de Politician”: Ioana Constantin (PMP): Nu cred că din parte USR se poate găsi o soluție de restabilire a coaliției

psnews.ro

Ioana Constantin a declarat miercuri seara în emisiunea „Dosar de politician”, realizată de jurnalistul Silviu Mănăstire la postul B1 TV, că actuala criza politică este prelungită pentru că partidele parlamentare nu vor să își asume un decont politic.

Acesta a precizat că doar o înțelegere între PNL și PSD mai poate duce la depășirea blocajelor care au loc la nivelul Guvernului. “Ambulanțele sunt în curțile spitalelor și așteaptă și 48 de ore cu pacienți în ele pentru că nu pot fi duși în secțiile ATI. Dacă îi ducem acolo pe politicieni vom constata că, chiar nu vom mai face niciun guvern pentru că le e frică să guverneze țara, asta e principala problemă.

Nimeni nu vrea să își asume decontul electoral. E fără precedent în istoricul nostru parlamentar ca măcar două partide să nu se înțeleagă între ele. Eu nu cred că putem sărezolvăm această criză politică dacă PSD și PNL nu găsesc ele o formă de colaborare în Parlament.

Nu cred că din parte USR se poate găsi o soluție de restabilire a coaliției. PNL nu dorește să renunțe la Florin Cîțu, este o realitate și atunci trebuie întrebat PSD dacă vor să îl susțină pe domnul Cîțu”, a declarat Ioana Constantin.

1 comentariu la “Ioana Constantin (PMP), la „Dosar de Politician”: Ioana Constantin (PMP): Nu cred că din parte USR se poate găsi o soluție de restabilire a coaliției

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *