Skip to content
Politică

Ioana Constantin (PMP): La mulți ani, Basarabie frumoasă! Nu există efort prea mare sau cost prea înalt când vorbim despre Reîntregirea Țării

psnews.ro
" "

Într-o postare pe pagina sa oficială de Facebook, Ioana Constantin, secretar general adjunct al PMP, transmite un mesaj cu ocazia Zilei Unirii Basarabiei cu România, precizând că „trebuie să vorbim generațiilor mai tinere despre idealuri înalte și adevăr, despre curajul celor care au făcut Unirea, dar și despre crimele care au urmat Pactului Ribbentrop – Molotov și care au rupt familii și au furat destine”

La mulți ani, Basarabie frumoasă! #numaiUnirea

" "
" "

La 27 martie 1918, în urmă cu 103 ani, Basarabia vota Unirea cu România. Să le vorbim generațiilor mai tinere despre idealuri înalte și adevăr, despre curajul celor care au făcut Unirea, dar și despre crimele care au urmat Pactului Ribbentrop – Molotov și care au rupt familii și au furat destine – deportări, arestări, foamete. Suntem și azi singurul stat care nu a înlăturat efectele acestui pact.

În clipul acesta e una dintre cele mai emoționante declarații, în urmă cu 3 ani la Strășeni, R. Moldova.

Drumul R. Moldova este alături de România. Nu există efort prea mare sau cost prea înalt când vorbim despre Reîntregirea Țării.

#BasarabiaeRomânia, scrie Ioana Constantin.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *