Skip to content
Politică

Ioana Constantin (PMP): Viorica poate-i semn de aer, că de pământ nu pare. Numai infrastructura e la pământ

psnews.ro

Ioana Constantin, secretar general adjunct al PMP, critică actuala guvernare pentru situația în care se află infrastrucura din România.

Mai mult, aceasta acuză faptul că Guvernarea PSD că  ”au schimbat mai mulți miniștri decât au construit kilometri de autostradă în această guvernare”.

Redăm mai jos postarea integrală:

”Cu broșa-n vânt și cu infrastructura la pământ

“Cum ați venit de la București?”, o întreabă un brașovean pe Dăncilă. “Ce contează cum am venit?”, răspunde țâfnos nașa mare. Cu drona. Și cu broșa-n vânt.

Viorica poate-i semn de aer, că de pământ nu pare. Numai infrastructura e la pământ.

Colega mea, deputata Catalina Bozianu, l-a întrebat pe ministrul Cuc de la Transporturi despre realizarea tronsonului de autostradă Comarnic – Brașov. Ce îi răspunde Cuc? Autostrada Comarnic – Brașov e derulată de Comisiei Naționale de Strategie și Prognoză, aflată în subordinea Secretariatului General al Guvernului.

În Oltenia au inaugurat cu mare fast drumul expres Craiova – Pitești, iar acum acolo e un mare câmp. Nici bordurile nu au mai rămas, iar autoritățile ne anunță că se reiau lucrările când zice Daea, pentru că fermierii au făcut plângeri penale constructorilor.

În Moldova avem legea Autostrăzii Unirii inițiată de parlamentarii PMP, votată de Parlament și promulgată de Klaus Iohannis, dar în loc să înceapă construcția, vor să ducă proiectul în CSAT.

Iar lista e lungă. Au schimbat mai mulți miniștri decât au construit kilometri de autostradă în această guvernare”, a scris Ioana Constantin pe facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *