Skip to content
Puterea Știrilor Video

Ioana Constantin, secretar general adjunct al PMP: Unificarea opoziției este obligatorie dacă dorim să îndepărtăm această coaliție toxică de la guvernare!

Featured Video Play Icon

Ioana Constantin, secretar general adjunct al PMP și candidat aflat pe locul 3 pe lista PMP la alegerile europarlamentare, a fost invitat la Puterea Știrilor, unde a vorbit, printre altele, și despre unificarea opoziției.

Unificarea opoziției este obligatorie dacă dorim să îndepărtăm această coaliție toxică de la guvernare și dacă dorim să le oferim românilor o guvernare responsabilă, în primul rând.

Problema este că mai avem de reparat după ce au făcut oamenii ăștia, din 2012 tot guvernează PSD-ul(…) Eu cred într-o opoziție unită și cred că este un proiect necesar pentru România, dincolo de orice orgolii care ar exista la nivel politic între partidele anti-PSD. Nu le-aș numi de drepta pentru că nu sunt toate de dreapta”, a declarat Ioana Constantin.

Întrebată dacă PRO România, formațiunea condusă de Victor Ponta, ar putea face parte dintr-o opoziție unificată, secretarul general adjunct al PMP a replicat:

Eu vă spun sincer, o opinie personală în care cred foarte mult, PRO România nu este diferită, ca formațiune politică, față de PSD. Este un coș mare în care niște oameni s-au împărțit în coșuri mai mici. Îmi pare rău, dar toți acești oameni au fost alături de Dragnea, au făcut parte din Guverne ale lui Dragnea”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *