Skip to content
Politică

Ioana Mihăilă aruncă pisica în curtea lui Florin Cîţu: Mandatul meu a pus pe masă soluţii care au fost faultate de premier

Ziarul National

Ioana Mihăilă, propusă pentru funcţia de ministrul al Sănătăţii, a afirmat, marţi, la audierea în comisiile parlamentare de specialitate, că va demonstra cu documente că fostul său mandat „a pus soluţii pe masă soluţii” privind pandemia de COVID-19 care, însă, „au fost faultate de câte ori s-a putut de către un premier care nu credea că vine valul patru”.

Ea a spus că pacienţii aşteaptă soluţii şi măsuri ferme. Mihăilă le-a cerut parlamentarilor din cele două comisii de specialitate să se bazeze pe ştiinţă.

Acum câteva ore înainte să ne adunăm în această sală, am văzut cu toţii că 561 de oameni au murit de COVID doar în ultimele 24 de ore, de peste 15 ori mai mulţi decât suntem noi aici. (…) Pacienţii aşteaptă soluţii, nu prelungirea crizei. Aşteaptă măsuri ferme, nu declaraţii şi dezbateri.

Înainte să vă lansaţi în întrebări, acuzaţii şi ştiri false vânturate prin presă, vă avertizez că voi demonstra cu documente, nu cu vorbe frumoase că mandatul meu a pus soluţii pe masă soluţii care au fost faultate de câte ori s-a putut de către un premier care nu credea că vine valul patru.

Nu mă interesează de la ce partide sunteţi, înţeleg că politica este politică de partid, dar vă cer ca, astăzi, să fim specialişti care se bazează pe ştiinţă. Sunt necesare măsuri ferme şi asta am propus în mandatul meu, asta voi propune în continuare„, a transmis Ioana Mihăilă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *