Skip to content
Politică

Iohannis încă visează la sprijinul lui Antonescu

Într-un interviu acordat dcnews, prezidențiabilul ACL, Klaus Iohannis, a transmis că va încerca să îl convingă pe Crin Antonescu să îl voteze,iar  acest vot are pentru el o valoare sentimentală.

„În privința domnului Antonescu, pot să garantez un lucru: îl respect, ACL știe că este unul din oamenii care va aduce victoria la prezidențiale, este liberal pursânge. Și mai știu ceva: domnul Antonescu nu-l va vota niciodată pe Victor Ponta! Așa cum încerc să conving orice cetățean din România că merită să îmi acorde votul, tot așa voi încerca și cu Crin. Chiar dacă are un singur vot, pentru mine are o valoare sentimentală”, a declarat Iohannis.

Totodată, întrebat dacă are vreun regret pentru că Antonescu nu mai candidează șa președinție, Iohannis a transmis  că hotărârea de a renunţa la candidatura i-a aparţinut în totalitate lui  Antonescu. Iohannis a mai  spus că este convins de faptul că Antonescuar fi fost un președinte bun pentru România.

În toată această perioadă, Crin Antonescu nu ezită în niciun fel să îi mai reproșeze lui Klaus Iohannis câte ceva, precizând în dese rânduri că nu știe dacă se va implica în campania de prezidențiale și chiar mai mult și anume că nu știe încă dacă actualul prezidențiabil al ACL îi merită votul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *