Skip to content
Politică

Iohannis a semnat decretul: aproximativ 1.700 de oameni au primit titlul de „Luptător pentru Victoria Revoluției Române”

Iohannis a semnat decretul: aproximativ 1.700 de oameni au primit titlul de „Luptător pentru Victoria Revoluției Române”.

Mai precis, președintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul de conferire a titlului de „Luptător pentru Victoria Revoluției Române din Decembrie 1989 – Luptător cu Rol Determinant” pentru aproape 1.700 de persoane.

„Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat decretul privind conferirea titlului de ‘Luptator pentru Victoria Revoluţiei Române din Decembrie 1989 – Luptător cu Rol Determinant'” pentru 1.667 de persoane, se arată într-un comunicat al Administrației Prezidențiale, potrivit b1.ro.

Pe lista de nume dată publicităţii de către Administraţia Prezidenţială se numără deputații Bogdan Niculescu-Duvăz, Eugen Nicolicea, Petru Movilă și Niculae Mircovici, președintele de onoare al echipei de fotbal „Steaua”, Helmuth Duckadam, fostul deputat FSN în legislatura 1990-1992 Cazimir-Benedict Ionescu și scriitorul Valentin Hossu-Longin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *