Skip to content
Politică

Iohannis, acuzat de omul II în stat: „Fuge de Înalta Curte de Casație și Justiție”

Preşedintele Camerei Deputaţilor, social-democratul Valeriu Zgonea, afirmă că primarul Sibiului, Klaus Iohannis, ‘fuge’ de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie  pentru că ‘ştie că există mari şanse să fie declarat vinovat de încălcarea legii’, transmite Agerpres.

Zgonea consideră că Iohannis ar trebui să se pună la dispoziţia magistraţilor şi să urgenteze rezolvarea situaţiei.

‘Candidatul ACL la alegerile prezidenţiale a prelungit cât s-a putut de mult depunerea propriei documentaţii şi opinii la dosarul de la ÎCCJ. Dacă ar fi sigur de nevinovăţia sa, domnul Iohannis ar fi trebuit să urgenteze rezolvarea acestui caz pentru a nu mai exista nicio suspiciune’, susţine Zgonea, potrivit unui comunicat de presă al PSD.

În opinia preşedintelui Camerei Deputaţilor, candidatul ACL la alegerile prezidenţiale ‘îi tratează cu lipsă de respect pe alegători’.

‘Din păcate, Klaus ‘Ghinion’ Iohannis pune pe primul loc interesele personale şi îi tratează cu lipsă de respect pe alegători. Cel mai bine ar fi ca domnul Iohannis să îşi asume situaţia, să se pună la dispoziţia magistraţilor şi să nu încerce să blocheze Justiţia’, conchide social-democratul.

 

1 comentariu la “Iohannis, acuzat de omul II în stat: „Fuge de Înalta Curte de Casație și Justiție”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *