Skip to content
Politică

Iohannis, acuzaţii grave la adresa lui Ponta în noua sa carte: „Dacă Ponta ar fi ajuns preşedinte…”

Klaus Iohannis vine cu detalii picante din culisele campaniei pentru Cotroceni in noua sa carte, „Primul pas”. Presedintele, care a ales fotografia de pe coperta, povesteste episoadele infruntarii cu Victor Ponta.

Daca Ponta ar fi ajuns presedinte, mai multe personaje cu notorietate, aflate acum in spatele gratiilor, ar fi fost libere„, scrie Iohannis.

Cea mai mare parte a volumului „PRIMUL PAS” este dedicata alegerilor prezidentiale de anul trecut. Klaus Iohannis povesteste cum a trait campania electorala la finalul careia a fost ales presedinte, transmite stirileprotv.ro

„In cazul in care Victor Ponta ar fi castigat alegerile, convingerea mea este ca lupta anticoruptie ar fi incetinit. Nu am nicio indoiala ca legea amnistierii ar fi fost promulgata si ca multi condamnati notorii ar fi revenit in libertate„.

Klaus Iohannis povesteste in noua sa carte fiecare moment al infruntarii cu Victor Ponta din finala pentru Cotroceni.

Campania lui Victor Ponta a debutat zgomotos, cu mii de sustinatori adusi pe Arena Nationala si cu o avalansa de baloane rosii. Cu baloanele au ramas.”

Iar la finalul capitolului dedicat campaniei electorale si lui Victor Ponta, Klaus Iohannis scrie ca s-ar fi asteptat ca, pe 17 noiembrie, a doua zi dupa alegerile prezidentiale, liderul PSD sa plece din functia de prim-ministru.

Cat despre sotia sa, Klaus Iohannis dezvaluie in carte faptul ca, in perioada campaniei electorale, Carmen Iohannis nu s-a mai uitat la televizor. A descoperit insa ca au rude de care nu a auzit pana atunci.
Am descoperit, in toamna trecuta, o multime de rude despre care nici nu am stiut ca exista, dar care ne cautau ca sa ne consilieze. Am fost cel mai sfatuit politician. Iar sfaturile au crescut in precizie dupa ce am ajuns la Cotroceni: ce trebuia neaparat sa fac sau sa nu fac. Acum parca s-au mai linistit, pentru ca „binevoitorii” au vazut ca nu functioneaza.”

 

2 comentarii la “Iohannis, acuzaţii grave la adresa lui Ponta în noua sa carte: „Dacă Ponta ar fi ajuns preşedinte…”

  1. Mai degraba, daca Ponta era presedinte, altii erau xei din puscarii. Poate cei care acum erau in lubertate ar fi fost inchisi, si invers. Sau toti cei din PNL sunt ingerasi? Poate Bica o „lua” pe Kovesi!? Dar, din pacatw, ca tara, tot slugi eram… Tot fanarioti aveam in tara…

  2. Prietene, ai ajuns Presedinte tocmai pentru ca unii aveau nevoie de o carpa. Începi cu presupuneri idioate ce furajeaza frustrarea din aceasta tara, întocmai ca si gasca basista…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *