Iohannis, aluzie la Băsescu: „Nu vreau să fiu un președinte tătuc”

Candidatul PNL la prezidenţiale, Klaus Iohannis, a declarat, miercuri, că nu doreşte să fie „nici un preşedinte jucător, nici tătuc”, ci să reprezinte un etalon pentru comportamentul unei persoane publice.

Întrebat, miercuri, la Cluj-Napoca, într-o conferinţă de presă, dacă va reuşi să implementeze mentalitatea lucrului bine făcut în România în cazul în care va deveni şef al statului, Klaus Iohannis a spus că propune românilor un nou tip de preşedinte.

Eu sunt convins că se poate, altfel nu m-aş fi apucat de acest demers. Sunt convins că pot eu să fac acest lucru, de aceea propun românilor un nou tip de preşedinte. Nu vreau să fiu nici jucător, nici tătuc, vreau să fiu un preşedinte care, prin ceea ce fac şi ce gândesc şi felul de a fi, să reprezint un etalon pentru comportamentul public al unei persoane publice„, a spus Iohannis.

Iohannis a participat, miercuri, la Biblioteca Centrală Universitară (BCU) Cluj-Napoca la o dezbatere cu mediul academic clujean, în cadrul căreia a prezentat „Proiectul pentru România”.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: