Skip to content
Politică

Iohannis amenință românii cu o prezență sporită la TV

După depunerea candidaturii la BEC, Klaus Iohannis, candidatul ACL la prezidențiale, s-a urcat în KlauMobil și a continuat periplul său electoral. Prima oprire a lui Iohannis a fost Călăraşiul. Cu acest prilej Iohannis a declarat că dacă ar vrea, atunci ar putea să fie în fiecare seară la TV. Acest lucru în condițiile în care Iohannis nu prea vorbește, ci tace.

„Dacă aş vrea, aş putea să fiu în fiecare seară la TV, dar prefer să merg să mă întâlnesc cu oamenii… Avem acum un fel de guvern pe care-l vedem toată ziua bună ziua şi toată seara bună seara… la TV, doar la lucru şi la rezultate mai puţin. Eu voi găsi echilibrul potrivit între a face şi, câteodată, a vorbi. Eu, niciodată, nu voi fi de acord să intru într-o echipă unde ne facem că ne facem… Numai politică de dragul politicii… eu nu fac”, a afirmat Iohannis grupului de liberali de la Călărași.

Candidatul ACL pentru funcţia de preşedinte al României spune că vrea să facă mai mult decât declaraţii de presă, oamenii aşteptând altceva de la el. „A venit vremea faptelor, alegătorii au început să mă cunoască chiar dacă se spune că vorbesc mai puţin. Aşa este, nu sunt omul vorbelor, eu la altceva mă pricep. În spatele meu nu stau nici trusturi de presă, nici instituţii ori grupuri de interese obscure(…) Eu îmi doresc mai puţină gălăgie şi mai multă aplecare asupra problemelor, mai puţin spectacol steril şi mai multe soluţii pentru români”, a spus Iohannis, citat de Adevărul.

2 comentarii la “Iohannis amenință românii cu o prezență sporită la TV

  1. Klausică mamă, oamenii din televiziuni trăiesc din publicitate, ori tu o omori. Trimite doar o jumătate de poză, pentru că, se spune că o poză face cât o mie de cuvinte… iar tu nu ai vorbit niciodată atât de mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *