Skip to content
Politică

Iohannis, anunț important despre viitorul șefului SRI

Președintele Klaus Iohannis a transmis, la Adevărul Live, întrebat dacă, în opinia sa, directorul SRI, George Maior, ar trebui schimbat din funcţie, că postul de la SRI este ocupat, iar instituția funcționează în parametrii buni.

„E o discuţie puţin artificială, postul este ocupat, SRI funcţionează în parametrii buni. Nu văd de ce ar trebui să forţăm o asemenea discutie. Chiar nu simt nevoia de a face din asta o temă”, a spus Klaus Iohannis.

George Maior a transmis, în octombrie, că după instalarea noului preşedinte îi va înainta acestuia demisia din funcţie, urmând ca noul şef al statului să facă o evaluare asupra activităţii sale în fruntea serviciului şi să ia o decizie.

„Eu cred că un lucru normal într-un stat democratic este acela ca viitorul președinte să decidă în ceea ce privește serviciile de informații. Din punctul meu de vedere, voi merge către acest nou președinte, îmi voi prezenta demisia și rămâne la latitudinea lui să aprecieze dacă activitatea mea în fruntea acestui serviciu a fost potrivită sau să ia o altă decizie. Nu am nicio problemă din acest punct de vedere”, a declarat George Maior.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *